header image
 

Pozitie

Selistat se afla in sudul Transilvaniei, in inima Podisului Hartibaciului. Acest areal este declarat rezervatie naturala Natura 2000 datorita florei si faunei sale deosebite.

Accesul in Selistat are loc prin Fagaras. La 30 km nord-est via Barcut se afla casele de oaspeti, pe partea dreapta a drumului, chiar langa biserica fortificata.

Si din Sighisoara se poate ajunge la Selistat (45 km), in Bradeni drumul coteste la dreapta spre Retis. Pentru ambele drumuri trebuie luat un pic de timp in considerare, strazile necesita in mare parte reparatii capitale. Amortizoare bune sunt de recomandat. Si atentie: puteti intalni oi, capre si magari pe drum!

Intre Fagaras si Selistat transportul poate fi asigurat la cerere de catre parohie.

Pentru vizitatorii din Germania: Cel mai apropiat aeroport se afla in Sibiu. Pe tot parcursul anului exista conexiuni din Berlin, Düsseldorf, München, Frankfurt/Main si Viena asigurate de companiile Lufthansa (www.lufthansa.com), Austrian Airlines (www.aua.com) si Tarom (www.tarom.ro). Calatoria cu trenul intre Sibiu si Fagaras dureaza intre 90 si 120 minute (www.cfr.ro)