header image
 

Acasa

Bine ati venit!

SeligstadtSelistat este locul potrivit pentru cei care s-au saturat de concediile pe Mallorca sau Ibiza si doresc sa uite de stresul cotidian si de tumultul oraselor. Timpul curge altfel in acest sat uitat de lume – mai incet. Telefoanele mobile nu au patruns inca aici, carutele trase de cai pot fi intalnite mult mai des decat masinile. Deasupra satului vegheaza inconjurata de campuri si coline cetatea fortificata Selistat, una dintre cele mai vechi cetati de acest fel din Transilvania. Langa cetate se afla doua case de oaspeti pentru 58 persoane – pentru grupuri mai numeroase pot fi instalate corturi in gradina cu pomi fructiferi aferenta.

Acest popas este ideal pentru grupe mari de tineri si studenti, pentru turisti care calatoresc pe cont propriu, pentru cei pasionati de echitatie si de drumetii, cat si pentru fanii bicicletelor si motocicletelor aflati in trecere prin Transilvania. Fie pentru concediu, seminarii, tabere de lucru sau intalniri intre tineri: persoane de toate varsele sunt bine venite in Selistat!

 
 
Förderung der Kinderspielstadt vorbehaltlich durch das Bayerische Staatsministerium für Familie, Arbeit und Soziales sowie das ifa - Institut für Auslandsbeziehungen