Despre noi

De ce este cerul albastru? Unde locuieşte Dumnezeu? Cum se face sticla? De ce zboară rachetele? Spaţiul cosmic este infinit? De unde ştiu eu când fierbe apa? De ce este aşa? Cum funcţionează asta?
Copiii nu au numai nevoia de a se descoperi ca parte a naturii, ci şi de a cerceta această natură şi ceea ce oamenii au făcut din ea, să pătrundă în esenţa acestor aspecte. Prin munca noastră dorim să venim şi în întâmpinarea acestei nevoi. „Descoperă viaţa prin joacă” a fost principiul pe care l-am ales pentru această locaţie, în care dezvoltarea personalităţii copiilor şi tinerilor prin propria experimentare se află în prim-plan şi în care întrebările copiilor nu sunt ignorate cu un zâmbet, ci sunt dezbătute în esenţa lor.
„Descoperă lumea!” – despre aceasta este vorba în centrele noastre din locaţiile Seliștat şi Bărcut. Copiii şi tinerii au posibilitatea de a se informa despre propria lor lume – lumea emoţiilor şi a capacităţilor lor, dar şi mediul înconjurător căruia aparţin şi alţii în afară de ei, o lume a legăturilor cu natura şi cu semenii lor – și să se pregătească pentru lumea în care trăiesc. Prin oferta noastră dorim să contribuim la percepţia diferențiată asupra lumii şi la recunoaşterea si acceptarea faptului că suntem parte din ea.

Mai mult informații găsiți pe www.kinderuni.ro