Camere & mâncare

Casa parohială renovată oferă 35 paturi în 5 camere: o cameră cu 5 paturi, două cu 6 paturi, una cu 8 paturi și una cu 10 paturi. Toate camerele au paturi supra-etajate în afară de camera de 5 persoane care are paturi separate și o toaletă proprie cu duș și WC.

Fosta școală are 24 paturi împărtițe intr-o cameră cu 6 paturi, una cu 8 paturi și una cu 10 paturi.

De asemenea dispunem și de două casute din lemn, situate în grădina casei parohiale. Acestea au 2 respectiv 5 paturi.

Toate camerele dețin încălzire centrală. Echiparea camerelor este simplă și rusticală. Așternuturile sunt puse la dispoziție, dusurile și WC-urile sunt pe hol.

La solicitare poate fi oferită o pensiune completă: mic dejun, prânz, prajitură & cafea si masă de seară.

Bucătăria regională săsească și romanească nu dețin o etichetă bio, dar produsele lactate și cele animale de aici provin de la țaranii din sat, iar legumele si fructele provin din grădina proprie. Pâinea este coaptă intr-un cuptor de piatră și este delicioasă în combinație cu dulceată și sucul de mere de casă.

Celor care doresc sa iși organizeze singuri mesele le sta la dispoziție o sobă cu lemne, un aragaz electric, o masină de spălat vase, un frigider și veselă suficientă pentru grupuri numeroase.

Un picnic pentru o zi lungă de drumeție sau un foc de tabară. În biroul acestuia poate fi găsit și un mic „magazin” cu băuturi și snackuri.