Poziție

Seliștat se află în sudul Transilvaniei, în inima Podișului Hartibaciului. Acest areal este declarat rezervație naturală Natura 2000 datorită florei și faunei sale deosebite.

Accesul în Seliștat are loc prin Făgăraș. La 30 km nord-est via Bărcut se află casele de oaspeți, pe partea dreapta a drumului, chiar lângă biserica fortificată.

Și din Sighișoara se poate ajunge la Seliștat (45 km), în Brădeni drumul cotește la dreapta spre Retiș. Pentru ambele drumuri trebuie luat un pic de timp în considerare, străzile necesită în mare parte reparații capitale. Recomandăm amortizoare bune. Și atenție: puteți întâlni oi, capre și măgari pe drum!

Între Făgăraș și Seliștat transportul poate fi asigurat la cerere de către parohie.

Pentru vizitatorii din Germania: Cel mai apropiat aeroport se afla în Sibiu. Pe tot parcursul anului există conexiuni din Berlin, Düsseldorf, München, Frankfurt/Main, Dortmund, Nürnberg și Viena asigurate de companiile Lufthansa (www.lufthansa.com), Austrian Airlines (www.aua.com), Wizz Air (www.wizzair.com) și Tarom (www.tarom.ro). Călătoria cu trenul între Sibiu și Făgăraș dureaza între 90 și 120 minute (www.cfr.ro).